Met vereende kracht risico's verzacht : de plaats van onderlinge hulp binnen de negentiende-eeuwse particuliere regelingen van sociale zekerheid - Van Genabeek, Joost (Amsterdam : Stichting beheer IISG, 1999)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: sociale zekerheid