Kansarmoede en opvoeding : wat de ouders erover denken. Mogellijkheden en moeilijkheden in het opvoedingsproces bij kansarme gezinnen - Vanhee, Lieve; Laporte, Kim; Corveleyn, Jozef (Leuven : Garant, 2001)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: kansarmoede; opvoeding