Historiek van de PMS-Centra : bijdrage tot de studie van de geschiedenis van de PMS-begeleiding in België - Sacre, Patrick (Brussel : VUBpress, 1993)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: PMS-centrra.