Het gelijk van het genoeg : hoe de geldstroom van arm naar rijk een milieuvriendelijke ekonomie onmogelijk maakt - van Arkel, Henk (Utrecht : Aktie Strohalm, 1990)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: armoede; milieu