De bitterzoete werkelijkheid : de relatie tussen methodiek en organisatie in een begeleid wonen-project voor zwerfjongeren - Wolf, Judith; van der Laan, Geert (Amsterdam : SWP, 2005)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: jongeren; woonbeleid