Geschiedenis van de Communistische Partij der Sowjet-Unie (Bolsjewiki) - Communistische Partij van Nederland (CPN) (Amsterdam : Pegasus, 1950)
Bibliotheek François Vercammen
Korte leergang onder redactie van een commissie in het Centraal Comité van de Sowjet-Unie, goedgekeurd door het Centraal Comité
Nederlands
Monografie
Keywords: Kommunistische Partij van de Sovjet-Unie.