Christendom en bolschewisme : het noodgeschrei der russische christenen - Cramer, K. (Rotterdam : Korteweg & Stemerding, 1931)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: godsdienstkritiek; Sovjet-Unie.