Marx und Engels im Kampf um ein revolutionäres deutsches Parteiorgan - Bartel, Horst (Berlin : Dietz, 1961)
Bibliotheek François Vercammen
Duits
Monografie
Keywords: Marx, Karl; Engels, Friedrich; politieke geschiedenis; Duitsland