Hitlers bankiers : het verbijsterende verhaal : hoe Zwitserse bankiers het roofgoud van Hitler heelden, witwasten en zodoende de Duitse oorlogsmachinerie draaiende houden - Ziegler, Jean (Amsterdam : Meulenhoff, 1997)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: Tweede Wereldoorlog; banken; Zwitserland