Lesbisch/homoseksueel zijn en ouder worden : evaluatieverslag van een preventieproject van de Schorerstichting - de Jong, Minke; van Kooten Niekerk, Anja (Amsterdam : Schorerstichting, 1981)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure