Russia in revolution 1890-1918 - Kochan, Lionel (London : Granada, 1983)
Bibliotheek François Vercammen
Engels
Monografie
Keywords: Tussen 1880-1940.; Russische revolutie; Russische Revolutie 1905; Rusland