Waarde kameraad : brieven en telegrammen aan Pavel Litvinov december 1967- mei 1968 - van het Reve, Karel (Amsterdam : Arbeiderspers, 1969)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: Litvinov; kritische opstellen; Sovjet-Unie.