Limburgsche liederen [Bladmuziek] - Lambrechts, Lambrecht; Ministerie van Openbaar Onderwijs; Commissie van het Oude Volkslied (Gent : SM Volksdrukkerij, 1937)
Deze bundel bevat volgende liederen
Generolmus (Heer Halewijn)
De twee Koningskinderen
Van twee Koningskinderen
De gouden Ring
De drij Ruiterkes
Daar waren eens drij Tamboers
Mijnheer van Bruinkasteel
De drij Gezellen
Hebberke Tebberke
Hansken
In het Seizoen (De Nachtegaal)
Hôliolô
De Nachtegaal
Schoon Liedeken
Ik trok lestmaal... (o, wat e plezier!)
Samenspraak tusschen een Heer en eene Herderin
Ach, Visscher fijn
Van den Knapzak (De tijd is gekomen)
De Koekoek
Ontwaak
Van Cupidoken
In het groendere Veld (Isabel)
O, Min!
Gij, gij
Twee harten (Het Lief)
Daar is maar een...
Ach jonkman daar ben ik meester van! (Antwoord van het meisje)
Het klein Straatje
Den Requiem (De Meid)
Het jeugdig Groen
Van 't Ruiterke
De Bloem der Liefde
Rosa
Franciskus
Een Man hebben
Ach, Moeder, geef mij eenen Man
De Weg
Dat Huisje, waar ik vrijen ging
En ik kan trouwen als ik wil
Ik heb ne Man!
Victoria
Lompe Jan
Van den Bakker
Klaasje
Het oud Wijf
Onze Jan die kwam eens...
De Stoop
Daar zat nen Uil en spon 1
Daar zat nen Uil en spon 2
Het Boterlied
Te Hasselt langs de baan
Och Jan, kom mee naar Huis
Madam
Sa, Meisjes
De Boer
De Geit
Daar boven op dat bergsken
Van de Zimsjaar
De Kwezel
De Wilde Vespers
Onze Broeder Lazarus!
Mijn vriendjen
De Pastoor zijn Koe
Lang zal hij leven!
Het Spook (Een Pachter was in zwaren Nood)
Knieliedje
't Kindje groet
ABC
Ik ken mijn ABC
Regenlied
De Ezel
Machichelke
In Holland staat een huis
Pas op voor de Brug!
De Vier Raadsels
Daar zat een Uil
Daar ging een Paterken
Van 't Haasken
De Muis
Het Aapje
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederen; volksmuziek; Limburg