Strijdlawijt : honderd jaar werkmansliederen [Bladmuziek] - van Istendael, Geert; Collectief Vive la Sociale (Berchem : EPO, 2013)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Le drapeau rouge
't Loon van den arbeid
Wij, spinsters van de vlasfabriek - het Continuesmeisje
Wat zoudt gij zonder werkvolk zijn?
De kind'ren der fabriek
Werkmanskind
Spekulatie
Achturenmars
Lied der mijnwerkers
Stakingslied
Stemrechtmarsch
Mariannelied
Lieve Mei
De wapens neer
Ontwapent hen
Partisanen vom Amur
De bankiertjes
De Vera-Paz
Gij zijt kanailje
Nederlands
Monografie
Keywords: liederen; partituren