Uit de diepten [Bladmuziek] - De Clerq, René; De Schrijver, Karel ([S.l], 1934)
Deze bundel bevat volgende liederen
Nacht is zacht
Frissche morgen
Het land ligt stil
Van harte opgedragen aan meester Karel Candael, maart 1935
Partituur voor Tenor Solo en mannenkoor
Partijen voor : 1ste en 2de tenor, 1ste en 2de bas
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; koorwerken; poëzie