Guldensporenfeest : 11 juli 1975 te 20 uur : georganiseerd door het Stadsbestuur Antwerpen en de Belgische Radio en Televisie in samenwerking met het Verbond van Vlaamse Cultuurverenigingen Antwerpen, in de Zaal Elisabeth te Antwerpen. - Stadsbestuur Antwerpen; Belgische Radio en Televisie (BRT); Verbond van Vlaamse Cultuurverenigingen (Antwerpen : Stadsbestuur Antwerpen BRT VVC, 1975)
Deze brochure bevat volgende liederen
Het lied der Vlamingen
Vlaanderen, dierbaar Land
Omdat ik Vlaming ben
Het Liedje van den Smid
Vlaanderen
De Gilde viert
Mijn Vlaanderen heb ik hartelijk lief
Blijheidslied
Groeninge
De Vlaamse Leeeuw
Brochure Guldensporenfeest
Partituren van de liederen, opgevoerd tijdens het Guldensporenfeest
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederen