De Belgische leerkracht lager onderwijs en zijn beroepsvereniging 1857-1895 : een politiseringsproces, met bijlagen - Simon, Frank (Gent : RUG, 1980)
Bibliotheek Camille Huysmans
Proefschrift, Rijksuniversiteit Gent
Nederlands
Monografie