Stop de tijd : gedichten en foto's van de laureaten van de tweede wedstrijd rond het thema "ouder worden" en/of "holebi" 2010. - Het Holebihuis (Kessel-Lo : Het Holebihuis, 2010)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure