Weg met homofobie : strijden tegen discriminatie op grond van seksuele oriëntatie en genderidentiteit. - Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV); Fédération Générale du Travail (FGTB) (Brussel Bruxelles : ABVV FGTB, 2012)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure