Savants soviétiques et relations internationales - Medvedev, Žores Aleksandrovič (Paris : Julliard, 1973)
Bibliotheek François Vercammen
Frans
Monografie
Keywords: wetenschappelijk onderzoek; internationale samenwerking; Sovjet-Unie.