Russia after Lenin : politics, culture & society, 1921-1929 - Brovkin, Vladimir (London : Routledge, 1998)
Bibliotheek François Vercammen
Engels
Monografie
Keywords: politieke geschiedenis; sociale geschiedenis; Sovjet-Unie.