Zes rode wandelliederen [Bladmuziek] : bewerkt voor driestemmig mannenkoor - de Ridder, Eugeen; Broeckx, Jan
Deze publicatie bevat volgende liederen
De rode vloot
Ken u zelf
Als rots zo vast
Ons lied
Loutering
Ons vrij bestaan
Partituren voor de koorleider, voor driestemmig mannenkoor
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; stapliederen