Die populärsten russischen Volkslieder aus dem Repertoir des Don Kosaken Chors - Dirigent Serge Faroff [Bladmuziek]. - Dobromen, J.; Jaroff, S. (Berlin : Don Kosaken Chors, 1927)
Deze brochure bevat volgende liederen
"Ziegt fest an..."
Stjenka Rasin
Auf der peterburger Landstrasse
Der rote Sarafan
Partituur voor Koor en Klavier
Duits
Partituur
Keywords: partituren; liederen