Vraagsturing : de cliënt aan het roer in de sociale zekerheid en zorg. (Utrecht : Jan van Arkel, 2002)
BMLIK
Themanummer van Tijdschrift voor Arbeid en Participatie, jaargang 23 nummer 3/4.
Nederlands
Monografie
Keywords: sociale zekerheid