Samenlevingsopbouw in Vlaanderen : een groepsfoto 84-85. - Vlaams Instituut ter Bevordering en Ondersteuning van het Maatschappelijk Opbouwwerk (VIBOSO) (Brussel : VIBOSO, 1985)
BMLIK
Nederlands
Monografie