Voor elck wat wils [Balmuziek]. (Borgerhout : Roeland-uitgaven.)
Deze bundel bevat volgende liederen
Vlaanderen
Schoon Vaderland
De Kempen
Payottelandse deun
O mijn kempen
Brabant
In de Vlaamse Ardennen
Meetjesland
Waasland
De duinen
Limburgs volkslied
Heimwee doet ons hart verlangen
Vlaanderen
Lied van mijn land
Hemelhuis
Hoog aan den hemel
Moederke alleen
Klein wiegelied
M'n hemel, m'n huis
Vlaamse moeders
Als moeder zong
De poppenstoet
Karlientje Knip
Nachtegaaltje
Kwikstaartje
Wielewaal
Spinneliedje
Boerendans
Klompenliedje
De Bremer muzikanten
Recht vooruit
Jeugd in't gelid
Jeugdlied
Daglied
Begroet iedre dag
Als de winden vrij
Op eer en trouw
Te Hassels langs de baan
Knappe muzikanten
Op stap
Een lied van de zee
Naar wat de dennen fluisteren
Dag, lieve juffrouw Lente
Broertje
Avondliedje
Het lied van Nele
Lente
Op de purpren hei
Mijn zoetlief is een wervenkijn
Laat ons, liefste, samen varen
Schipperke van de Schelde
Het liedje van de smid
Tineke van Heule
Anne-Marieke
Schachtenliefde
Roosmarijntje
Daar kwam een boer van Zwitserland
Blijheidslied
Danslied
Student zijn
De gilde viert
Drie Koningen
Daar kwam een boer uit Zwitserland
Komaan
Rij maar an... ossewa
Was jij verdwaald
Sarie Marais
O mooi van die weide Sovaal groete stuurt ek jou
O moederdag
Afrikaans wiegeliedje
Studentenlied
Suid-Afrikaans drinklied
Susa Nina
Lieve Vrouw der Lage Landen
Het Sterretje
Wij zijn bereid
De tromel slaat
Jutho, vooruit
Voor outer en heerd
Klokke Roeland
Vlaanderens schoonste dag
Het lied der Vlaamse meisjes
De Blauwvoet
Groeninge
De Vlaamse Leeuw
Gebed voor het Vaderland
Europa één
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen