Chansons = liederen [Bladmuziek]. - Jongsocialisten Evere (Evere : Jongsocialisten Evere.)
Deze publicatie bevat volgende liederen
L'internationale
De Internationale
ABVV mars
Kameraadschapslied
Socialistenmars
Mariannelied
Op 't kazerneplein
De lange weg
O dierbaar België
Le temps des cerises
Les partisans
Russisch partisanenlied
Le drapeau rouge
Le deserteur
Le front des travailleurs
Avanti Popolo
Linsk twee drie
De veensoldaten
Lied der moorsoldaten
Le chant des marais
Chant des partisans
La jeune garde
De jonge garde
Viva la quince brigade
Cancion del poder popular
We want nationalisation
Guantanamera
Nederlands
Frans
Engels
Spaans
Bladmuziek
Keywords: liederen