ALS - kodeks [Bladmuziek]. - Aktief Linkse Studenten (ALS) ([S.l] : ALS.)
Deze publicatie bevat volgende liederen
De Internationale (Vlaams)
La International (Spaans)
The International (Engels)
L'Internationale (Frans)
Lied van Geen taal
Socialisten-Marsch
Solidariteit
Le Drapeau Rouge
La Marseillaise Anti-Clérique
We want Nationalisation
The Red Flag
Red Flag once a Year
Joe Hill
What did you learn in school today?
Union Buttons
The boss is having a terrible time
Venceremos (vertaling)
Venceremos (Chileens)
Marianne-lied
Cancion del Poder Popular (Chileens)
Belle Ciao
Bandiera Rossa
Op' t Kazerneplein
De mannen van de macht
Links twee drie
Enkele refreintjes
De zeven dagen (Bots)
De lange weg (Bots)
Oh dierbaar België (Vuile Mo,h)
Leo, Trotsky is a nazi
Nederlands
Frans
Engels
Bladmuziek
Keywords: liederen