Socialistische liederen [Bladmuziek]. - Vlaamse Federatie van Socialistische Gepensioneerden (VFSG) - arrondissement Aalst-Oudenaarde (Aalst : VFSG - arrondissement Aalst-Oudenaarde, 1983)
Deze publicatie bevat volgende liederen
De Internationale
Socialistenmars
ABVV-mars
Kameraden, wij marcheren
De jonge garde
Broeders, verheft U ter vrijheid
Vriendschapslied
De gedachten zijn vrij
Mariannelied
Het kanailjelied
Lied der gepensioneerden
'Die mooie molen'
We zijn jonger dan je denkt
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen