Een opbouwwerkprofiel voor de toekomst : resultaten van een beleidsvoorbereidend onderzoek 'projektomkadering' - Verbeke, Luk (Brussel : VIBOSO, 1988)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: samenlevingsopbouw