La révolution russe - Walter, Gérard (Paris : Albin Michel, 1972)
Bibliotheek François Vercammen
Bevat: textes de Lénine, Trotski, Staline, Soukhanov, Kérenski, Broussilov, Kautsky, Rosa Luxemburg et Les actes de la Révolution
Frans
Monografie
Keywords: 20e eeuw; Russische revolutie; Sovjet-Unie.