Tussen tijd en eeuwigheid : de nieuwe plaats van de mens in de natuurwetenschap - Prigogine, Ilya; Stengers, Isabelle (Amsterdam : Bert Bakker, 1989)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: natuurwetenschappen; filosofie