De zorg voor geplaatste jongeren : tussen controle en binding ? - Hermans, Greetje; Lauwers, Jan; Van Assche, Veerle (Leuven : Acco, 1999)
BMLIK
Rapportering van de tweede fase (januari-december 1998) van het onderzoeksproject 'Zorg en Maatschappelijke Integratie', uitgevoerd in opdracht van de Minister van Cultuur, Gezin en Welzijn.
Nederlands
Monografie
Keywords: jeugdbescherming