Tussen burger en overheid : een onderzoeksproject naar het functioneren van het maatschappelijk middenveld in Vlaanderen. Samenvatting van de onderzoeksresultaten, deel 1 : oorzaken en gevolgen van middenveldparticipatie - Elchardus, Mark; Hooghe, Marc; Smits, Wendy (Leuven, 2000)
BMLIK
Nederlands
Brochure
Keywords: samenlevingsproblemen