De welzijnszorg in de Vlaamse Gemeenschap voorzieningen en overheidsbeleid. Monografie 2 : het (kans-)armoedebeleid - Lammertyn, F.; Luyten, Dirk (Leuven, 1990)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: Welzijnszorg; armoede