Armoede en OCMW : een onderzoek naar de financiële steunverlening door de Vlaamse OCMW's - Lammertyn, F.; Luyten, Dirk; Verstricht, H. (Leuven, 1990)
BMLIK
Sociologisch Onderzoeksinstituut 1990/2.
Nederlands
Monografie
Keywords: OCMW; armoede