Mobiliteit, welvaart en welzijn : een cijfermatig verkennend rapport over vervoersongelijkheid en vervoersarmoede in een duale samenleving. (Leuven : Langzaam Verkeer, 1995)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: mobiliteit; welvaart; welzijn