Draagvlak ontwikkelingssamenwerking in Vlaanderen : resultaten van de enquête in 2003 - Pollet, Ignace; Develtere, Patrick (Leuven : HIVA, 2004)
BMLIK
Onderzoek van het HIVA-sector Duurzame Ontwikkeling in opdracht van 11.11.11.
Nederlands
Brochure
Keywords: ontwikkelingssamenwerking