Julius ! Foto's uit zijn sloppenwijk in Nairobi. (Maastricht : Sasa, 2003)
BMLIK
Uitgave ter gelegenheid van een serie tentoonstellingen van de Keniaanse fotograaf Julius Mwelu in Nederland.
Nederlands
Monografie
Keywords: armoede