Evaluatieverslag van het outwardbound/citybound-project voor maatschappelijk kwetsbare jongeren. Deel 1 : de cursus met stadsstadschirojongeren gedurende de periode oktober 1990-januari 1991 - Van Welzenis, Ingrid (Leuven, 1991)
BMLIK
Katholieke Universiteit Leuven, onderzoeksgroep Jeugdcriminologie.
Nederlands
Monografie
Keywords: jongeren