Naar een algemene leescultuur : Boekenbende Aan Huis, een leesbevorderingsproject in Laag-Etterbeek - Kerkhofs, Ilse (Brussel, 2000)
BMLIK
Scriptie Iris Hogeschool Brussel.
Nederlands
Scriptie
Keywords: analfabetisme