Aktie-onderzoek armoedebestrijding in Antwerpen, Brussel en Gent : verslag eerste werkjaar van het vierjarenprojekt. (Brussel, 1986)
BMLIK
Nederlands
Scriptie
Keywords: armoede; Antwerpen; Brussel; Gent