De bijdrage van armoedebestrijding tot het internationale milieubeleid : over sociale rechtvaardigheid en ecologische duurzaamheid - Lambrecht, Jesse (Gent, 2003)
BMLIK
Scriptie Universiteit Gent, specialisatieopleiding Milieurecht.
Nederlands
Scriptie
Keywords: armoede; milieu