Case-study 'armen en beleidsparticipatie' : eindrapport januari 2001 - Claeys, Anja (Gent, 2001)
BMLIK
Universiteit Gent, vakgroep Sociale, Culturele en Vrijetijdsagogiek.
Nederlands
Brochure
Keywords: armoede