Evaluatie hoorrecht OCMW's : eindrapport januari 1997. Bijlagen - Bouverne-De Bie, Maria; Claeys, Anja (Gent, 1997)
BMLIK
Onderzoek in opdracht van de Heer Jan Peeters, Staatssecretaris voor Veiligheid, Maatschappelijke Integratie en Leefmilieu.
Nederlands
Monografie
Keywords: OCMW