Schuldbemiddeling in de praktijk van OCMW's en Centra voor Algemeen Welzijnswerk : studiedag BEMA-overleg schuldoverlast, 19 mei 1998, Brussel. (Brussel, 1998)
BMLIK
Nederlands
Brochure
Keywords: schulden; welzijnswerk