De ervaringswereld van sociaal tewerkgestelden : kwalitatief onderzoek naar arbeidsbeleving in drie Limburgse sociale werkplaatsen. (Diepenbeek, 1996)
BMLIK
OSW nr 1996/06.
Nederlands
Monografie
Keywords: tewerkstelling; beschutte werkplaatsen