Opleidings- en tewerkstellingsinitiatieven te Gent : mogelijkheden, knelpunten en perspektieven - Verhellen, Eugeen; Cattrijsse, Lieve (Gent, 1993)
BMLIK
Onderzoek in opdracht van Steunpunt Tewerkstelling Stad Gent.
Nederlands
Monografie
Keywords: tewerkstelling; Gent