Typologie en evaluatie van sociale werkplaatsen en leerwerkplaatsen : een studie van hun methodische aanpak van kansarmoede - De Riek, An (Brussel, 1991)
BMLIK
Onderzoek door het Verbond van Instellingen voor Welzijnswerk.
Nederlands
Verslag
Keywords: kansarmoede; beschutte werkplaatsen