Hulpverlening en de structuren van het dagelijkse leven van de armen : een sociologisch onderzoek naar culturele en institutionele drempels in de hulpverlening - Vranken, Jan (Antwerpen, 1989)
BMLIK
Onderzoek UFSIA.
Nederlands
Verslag
Keywords: armoede